sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Helkan keittiössä


Eilen oli erinomainen päivä olla ruokablogisti, kun hotelli-ravintola Helka kutsui luokseen houkuttiminaan taivaallinen ruoka, Essi Avellanin luotsaama shampanjatasting ja hulvaton yhteiskokkailu noin kolmenkymmenen lajitoverin kanssa. Ei hullumpaa!

Master of Wine Essi Avellan ja shampanjatasting
Toinen oikealta oli suosikkini.100% Pinot Noir.
Osana ohjelmaa oli oman illallisemme valmistaminen tiimeissä. Hallittu kaaos.

Ja sitten se itse illallinen:

Kitkan muikkua ja perunasalaattia
Polven Juustolan kermaista leipäjuustoa ja kirsikkatomaattihilloketta
marinoitua punasipulia
siikacheviche ja ruisleipää
paahdettua saaristolaisleipää, Aura Gold-moussea ja marinoitua omenaa

siikaa, kalamureketta ja omena.perunapaistosta
rosmariini-limesorbetti kuohuviinissä
 
suklaakakkua
punaherukkajäädykettä
mustikka-juustokakkua
marjoja
  
Syvemmin lauantaista ovat ehtineet raportoida jo Jaana ja Sillä Sipulit. Minen enää jaksa,  vaikka päivä yksi parhaimmista olikin. Kiitos Helkalle ja kanssablogaajille!

3 kommenttia:

  1. Vaikka en lahkeessa roikkunutkaan niin oli kiva nähdä taas! :)

    VastaaPoista
  2. Me molemmat unohdettiin raportoida syrjähypystämme Pub Peteen :-o

    VastaaPoista
  3. Virpi: nii oli! :)

    Jaana: Ai juu! Hitto! Mä tein muutenkin aika pelkistetyn raportin, kun ajattelin, että tästä kuullaan niin monessa muussakin blogissa vielä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...